Skip to content

NETRADICINIO UGDYMO DIENA, SKIRTA KARJEROS UGDYMUI (5-8 KL.)

Sausio 27 diena mokykloje buvo skirta karjeros ugdymui. Mokiniai domėjosi įvairiomis profesijomis, pristatė plakatus ir stendinę medžiagą: 5a klasė – jūrininko profesiją, 5b klasė – ugniagesių darbą, 6a klasė – policininkų, tyrėjų, kriminalistų profesiją, 7a klasė – informatikų, programuotojų, inžinierių specialybę, 8a klasė – statybos ir transporto srities profesijas. Koordinatorės V. Kuršės ir klasių auklėtojų iniciatyva mokiniai lankėsi įvairiose įstaigose ir darbovietėse:
5a kl. – Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje;
5b kl. – Klaipėdos priešgaisrinėje tarnyboje;
6 kl. – Klaipėdos policijos komisariate;
7 kl. – Klaipėdos valstybinės kolegijos Technologijų fakultete, kur vyko užsiėmimas su programavimu, ekskursija į papildytos realybės laboratoriją;
8 kl. – Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centre (mokiniai susipažino su studijų programomis ir profesijomis, dalyvavo užsiėmime, kur naudojamos kompiuterinės programos).

Direktorės pavaduotoja ugdymui N. Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku