Skip to content

Paskaita aštuntokams

Mokykloje svečiavosi Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro Jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų (JPSPP) koordinatorė Laura Kriščiūnaitė. Ji vykdo švietėjišką bei edukacinę veiklą, dirba  su jaunimu nuo 14 iki 29 metų amžiaus. Mokyklos 8 klasės mokiniai išklausė paskaitą apie lytiškumą, susipažino su kūno pasikeitimais brendimo metu, emocine savijauta, higiena, sužinojo apie apsaugos priemones, lytiškai plintančias ligas. Aštuntokai turėjo galimybę užduoti įvairius jiems rūpimus klausimus, į kuriuos atsakinėjo koordinatorė.
Turint klausimų (savižudybių bei savižalos; antsvorio bei nutukimo; lytiškai plintančių infekcijų (LPI) ir neplanuoto nėštumo; psichiką veikiančių medžiagų vartojimo neigiamo poveikio sveikatai) kreipkitės į Jaunimui palankiu sveikatos priežiūros paslaugų koordinatorę: El. paštu: koordinatorius@sveikatosbiuras.lt
Mob. nr.: +370 640 93341   Facebook puslapyje: “Man rūpi“

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku