Skip to content

Klaipėdos Baltijos gimnazijoje

    Vasario 2 d. 8 kl. mokiniai lankėsi Klaipėdos Baltijos gimnazijoje. Išvyką organizavo ir aštuntokus lydėjimo karjeros specialistė Loreta Kazlauskaitė.

  Mokiniai susipažino su gimnazija, jos specifika, tradicijomis, reikalavimais ir taisyklėmis. Baltijos gimnazija yra bendrojo ugdymo mokykla, kurioje komplektuojamos bendrosios ir inžinerinio ugdymo klasės. Gimnazijoje daug dėmesio skiriama inovacijoms. Mokykla bendradarbiauja su Klaipėdos universitetu, vykdomos ilgalaikės projektinės veiklos.

    Didžiulį įspūdį mūsų mokyklos auklėtiniams paliko gimnazijos pavaduotojos betarpiškas bendravimas su gimnazistais pertraukos metu. Gimnazistai minėjo, kad visiems sunkus buvo pereinamasis laikotarpis, akcentavo, kad gimnazija – draugiška mokykla.

       Išvykos į gimnazijas padeda aštuntokams apsispręsti, kurioje mokykloje jie norėtų mokytis. Mokiniai dėkingi Klaipėdos Baltijos gimnazijos socialinei pedagogei, direktoriaus pavaduotojai ugdymui už šiltą priėmimą.

Karjeros specialistė Loreta Kazlauskaitė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku