Skip to content

EGZAMINAS „ATLIEKŲ KULTŪROS” 2023

Ar dažnai susimąstote, kur reikia išmesti vienkartinį puodelį, kur dingo įprasti antžeminiai konteineriai, kokie yra pusiau požeminių konteinerių privalumai? O gal jau esate perskaitę visą „Atliekų kultūros“ enciklopediją?

Tradicinis šalyje vykstantis „Atliekų kultūros“ egzaminas ir pakvietė 1–12 klasių mokinius bei aplinkosaugai neabejingus suaugusius pasitikrinti, pagilinti žinias apie atliekų kultūrą. Kvietimui dalyvauti egzamine neliko abejinga ir mūsų progimnazija. Balandžio 27 d. kartu su mokytojomis R. Klimiene ir V. Gargasiene savo žinias pasitikrino ir 5b klasės mokiniai. Nors laimėti pagrindinio prizo nepavyko, patirta daug smagių emocijų. Geriausiai į klausimus atsakė Viltė Petrauskaitė, Kirilas Safončik, Gabrielius Poška ir Kevinas Petrošius.

Tikimės, kad kitais metais susiburs dar didesnis mokinių, norinčių pasitikrinti savo žinias apie atliekų rūšiavimą, būrelis – juk visiems rūpi tvarios Lietuvos kūrimas!

Anglų-prancūzų kalbų mokytoja R. Klimienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku