Skip to content

Žygis „Giruliai – Kalotės ežeras – Giruliai“

Spalio 22-ąją, netradicinio ugdymo dieną,5-6 klasių mokiniai dalyvavo sveikatingumo žygyje „Giruliai – Kalotės ežeras – Giruliai“. Žygio tikslas – stiprinti fizinę ištvermę, susipažinti su pajūrio regioninio parko teritorija, aplankyti Kalotės ežerą.

Mokiniai Giruliuose apžiūrėjo geležinkelio stotį, kuri yra viena iš gražiausių ir seniausių stočių Lietuvoje, po to  mišku keliavo iki Kalotės ežero. Jo kranto linijos ilgis – 3,5 km. Ežeras yra ledyninės kilmės, dalis krantų plačiai užpelkėję. Prie ežero vaikai įsikūrė stovyklavietę, kepė dešreles, žaidė žaidimus, grybavo.

Sveikata – vienas pagrindinių žmogaus gyvenimo kokybės rodiklių. Judrios veiklos yra labai svarbios sveikatai ir gerai savijautai. Tuo įsitikino visi žygio dalyviai. Kelionė namo neprailgo, nes gera nuotaika padėjo įveikti nuovargį ir sunkumus.

 Mokytoja metodininkė V. Liačienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku