Skip to content

Laimės receptas

7 klasės literatūros kursas moko vaikus pažvelgti į pasaulį kitokiomis akimis. Mokiniai skaitė J. Meko ,,Laiškus iš Niekur“. Daug minčių sukėlė J. Meko išsakyti žodžiai: ,,Žmonės sako: ,,Tai, ką tau teko patirti, yra baisu“. Bet aš esu laimingas“. Remdamiesi šiais žodžiais, septintokai bandė kurti savo Laimės receptą. Pasidžiaukime Andriaus Andriulionio mintimis!
Mano laimės receptas
Aš esu laimingas todėl, kad mano šeima yra pilnavertė šeima. Aš jaučiuosi laimingas, kai esu suprastas. Mane laimė supa, kai aplink mane yra mylimi žmonės ir ištikimi draugai. Džiaugiuosi ir būnu laimingas tada, kai man sekasi.
Laimė lydi tave tada, kai pats tą laimę susikuri ir tausoji. Neskaudink kitų, ir tave visi mylės. Laimės receptas sukurtas iš daug ingredientų. Patys svarbiausi: meilė, pagarba, supratimas, švelnumas ir draugystė.
Būkime visi laimingi!

Lietuvių kalbos mokytoja N. Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku