Skip to content

II vieta regioniniame konkurse „Rinkis profesiją“

Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centre vyko regioninio konkurso „Rinkis profesiją“ 8-12 klasių mokiniams baigiamasis renginys. Konkursas organizuotas trimis etapais. Pirmasis etapas vyko gruodžio 2-15 dienomis, antrasis – sausio 6-17 dienomis virtualioje mokymosi platformoje Moodle. Į paskutinį etapą buvo pakviesta 15 daugiausiai balų surinkusių dalyvių, iš kurių net 11 Klaipėdos „Saulėtekio“ progimnazijos mokinių. Baigiamajame teste dalyviai per 20 minučių turėjo atsakyti į 15 klausimų iš įvairiausių sričių. Po testo mokiniai vyko į autodromą, kur turėjo galimybę išbandyti vairavimą simuliatoriumi ir realiai pajusti važiavimą ekstremaliomis sąlygomis, atlikti užduotis su alkoholio poveikį imituojančiais akiniais.

Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos 8 klasės mokinė Aistė Vaičekauskaitė konkurse laimėjo II vietą! Visi konkurso dalyviai apdovanoti atminimo dovanėlėmis ir padėkos raštais.

                                                                             Bibliotekininkė Vilma Kuršė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku