Skip to content

Projektas „Būkim gražūs visada“

Gruodžio mėnesio 12 dieną mokykloje buvo pristatytas ilgalaikis chemijos, matematikos ir IKT projektas „Būkim gražūs visada“. 8 klasės mokiniai, pasiskirstę į grupes, šį projektą vykdė visą rudenį. Chemijos mokytojos G. Jankauskaitės vadovaujami mokinai rinko informaciją apie kosmetikos priemonių cheminę sudėtį. Matematikos mokytojos R. Kubilienės grupė pristatė statistinę medžiagą apie 5-8 klasių mokinių naudojamas kosmetines priemones. Mokinių surinkta informacija buvo pateikta vaizdžiai, naudojant kompiuterines programas.

       Sveikatos priežiūros specialistė Dž. Iskenderova padėjo mokiniams nusistatyti savo odos tipą ir paaiškino priežiūros ypatumus.

         Konferencijos pabaigoje buvo skaitomos įžymių žmonių mintys apie grožį, mokiniai užrašė ir savo apmąstymus, kas yra grožis, kokia jo prasmė.

Organizatoriai

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku