Skip to content

KVK Technologijų fakultete

Gruodžio 3–5 dienomis KVK Technologijų fakultete vyko atvirų durų dienos, skirtos norintiems susipažinti su šiame fakultete vykdomomis studijų programomis.

„Saulėtekio” progimnazijos moksleiviai susipažino su KVK Aplinkos ir statybos inžinerijos katedra ir išklausė paskaitą apie 3D skaitmeninių žemės bei statinių paviršiaus modelių kūrimo ypatumus naudojant bepilotes skraidykles (dronus). Moksleiviams pristatytos ir Statybos inžinerijos bei Skaitmeninės geodezijos studijų programų profesinės karjeros galimybės. Mūsų progimnazijos atstovai domėjosi KVK Maisto technologijų ir mitybos katedra, joje vykdomomis studijų programomis. Mokiniai išklausė paskaitas apie naujausias maisto gamybos technologijas ir biotechnologijas, paauglių mitybos problemas ir mikrobiomo įtaką sveikatai. Trečiojo kurso Dietetikos programos studentai susirinkusiuosius konsultavo mitybos klausimais. Mokiniai turėjo galimybę stebėti maistą pro mikroskopą, susipažinti su spalvinių junginių susidarymu chemijos laboratorijoje, dalyvauti karamelės bei šokolado gamybos procese.

Organizatoriai

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku