Skip to content

Draugauju su knyga

  Mūsų mokykloje jau antrus metus vyko miesto pradinių klasių mokinių konkursas „Draugauju su knyga“. Tikslas – kuo įdomiau pristatyti perskaitytą knygą. Renginyje dalyvavo 76 pradinių klasių mokiniai iš įvairių miesto mokyklų. Gausiausia dalyvių grupė buvo iš Hermano Zudermano gimnazijos. Mokinių pasirodymus stebėjo ir vertino atstovai iš vaikų centro „Pelėdžiukas“ bei Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos.

Stebino išradingi ir originalūs mėgstamiausių knygų pristatymai. Konkurso laureatais tapo pirmokė Marcijona Noreikaitė („Saulėtekio” progimnazija), pristačiusi Linos Žutautės knygą „Kakė Makė ir dantukų fėjos puota”, Liudviko Stulpino progimnazijos 2e klasės mokinių grupė, pristačiusi Kęstučio Kasparavičiaus knygą „Kaimynė už kampo”, trečiokės Solveiga Šiberkštytė ir Estrėja Ribakovaitė („Saulėtekio” progimnazija), išradingai papasakojusios Vytauto Račicko knygos „Šokoladas iki pirmadienio” pagrindinių veikėjų linksmas istorijas bei „Versmės“ progimnazijos 3b klasės mokinių grupė, sudainavusi Salomėjos Nėries „Senelės pasaką” ir sukūrusi įspūdingas eilėraščio iliustracijas.

           Visiems dalyviams bei jų mokytojoms buvo įteikti padėkos raštai ir atminimo dovanėlės. Jaunuosius knygų bičiulius pradžiugino Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos padovanoti suvenyriniai knygų medeliai.

                                                                                               Mokytoja Birutė Rauktienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku