Skip to content

Kultūros paso renginys

 

 

 

 

 

 3a, 3b ir 4a klasių mokiniai dalyvavo Kultūros paso renginyje „Švyturiai. Kultūros sujungti prie Baltijos stalo“. Šis projektas – tai priemonė puoselėti pagarbą  kultūrai, istorijai, žodžio menui ir jo galiai. Prie ilgo stalo aplink simbolinę Baltijos jūrą, stilizuotą Baltijos pakrančių žemėlapį susėdę moksleiviai tapo savotiškais keliautojais po Baltijos regiono valstybes, išklausė literatūrinį tekstą, susipažino su šalies reikšmingiausių dailės ir muzikos autorių kūriniais, juos aptarė ir pagal iš anksto parengto scenarijaus diktuojamas žaidimo taisykles sukūrė vaizdinę istoriją.

        Mokiniai vokuose gavo Baltijos regiono žemėlapius, vėliavas, laivelius, žaidimo korteles, kurių pagalba ir susipažino su šalimis, kurių krantus skalauja Baltija.

Pradinio ugdymo mokytoja Dalia Endriukaitienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku