Skip to content

Konkursas „Draugauju su knyga“

„Saulėtekio“ progimnazijoje vyko miesto pradinių klasių mokinių paroda – konkursas „Draugauju su knyga“. Tikslas – kuo įdomiau pristatyti mėgstamą knygą. Renginyje dalyvavo Hermano Zudermano gimnazijos, „Gilijos“ pradinės mokyklos bei Sendvario, Gedminų, „Verdenės“ , „Versmės“ progimnazijų pradinukai ir jų mokytojos.

  Konkurso dalyvius šiltai pasveikino mūsų mokyklos  3–4 klasių mokiniai. Jie parodė šešėlių teatro spektakliuką pagal Kęstučio Kasparavičiaus sukurtą istoriją „Skraidančios knygos“.

    Renginyje į skaitytoją kreipėsi įvairių knygų herojai. Stebino išradingi ir originalūs mėgstamiausių knygų pristatymai: vieni dalyviai inscenizavo perskaitytų knygų ištraukas, kiti naudojosi informacinių kompiuterinių technologijų galimybėmis, treti skaitė knygos laišką skaitytojui, rodė iš knygų leidyklos gautą siuntinį.

    Pradžiugino ir parodai pristatyti kūrybiniai darbai. Galima buvo pamatyti marškinėlius su knygos aprašymu, marionečių teatrą, iš įvairių medžiagų pagamintus knygų herojus, knygą – tortą, lego kaladėlių dėlionę. Visko ir neišvardinsi. Visiems dalyviams buvo skirtos nominacijos už kūrybiškumą ir originalumą bei artistiškumą.

       Tad draugaukime su knyga!

                                               4a klasės mokytoja Rita Mickonytė

 

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku