Skip to content

Turininga vasaros pradžia

Gegužės 31 d. – birželio 9 d. mokykloje organizuota turininga vaikų vasaros stovykla ,,Pajusk, pažink, išmėgink“.  Kiekvieną dieną stovyklautojų laukė įdomios išvykos ir susitikimai. Mokiniai stebėjo šėlstančią jūrą nuo Melnragės molo, dalyvavo edukaciniame užsiėmime „Kelionė laiku per Klaipėdos istoriją“,  centriniame pašte mokėsi užrašyti atvirlaiškį ir jį nusiųsti savo artimiesiems. Mažieji stovyklautojai aplankė keliaujantį įdomybių kambarį „Lietuva pašto siuntoje“. Atidarę dešimt skrynių (pašto siuntų),  išvydo dešimt Lietuvoje esančių kultūros ir gamtos stebuklų, įrašytų į UNESCO registrus ir sąrašus. Klaipėdos universiteto Botanikos sode vaikai grožėjosi ten augančiais augalais, mokėsi juos pažinti. Daug įspūdžių paliko pažintis su Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoju  Aurimu  Didžbaliu.  Savo fizines jėgas mokiniai išbandė laipiodami uolomis Saviraiškos centre.

Stovyklos uždarymo proga socialinė pedagogė Giedra Misevičienė įteikė vaikams diplomus ir prisiminimo dovanėles už šaunų dalyvavimą stovyklos veiklose, mokyklos direktorė B. Bartašiūtė palinkėjo mokiniams saugios likusios vasaros.

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku