Skip to content

Edukacinės pamokos Kėdainių krašte

   3a ir 4a klasių mokiniai kartu su klasių auklėtojomis Rita Mickonyte ir Audrute Aidukaite dalyvavo edukacinėje – pažintinėje pamokoje Kėdainių krašte. Pagrindinis kelionės tikslas – susipažinti su šio krašto istorija, tradicijomis, kultūriniu paveldu. Mokiniai Kėdainiuose apžiūrėjo Senosios ir Didžiosios rinkos aikštes, bažnyčias, sinagogas, Šviesiąją gimnaziją. Visus maloniai nustebino rūpestingai prižiūrimas senamiestis.

                      Susipažinę su miesto istorija, pradinukai ekskursiją tęsė Pašilių stumbryne. Čia auginami stambiausi Europos laukiniai gyvūnai – Lietuvos stumbrai. Mokiniai aplankė ir Krekenavos apžvalgos bokštą, nuo 25 metrų aukštyje esančios apžvalgos aikštelės grožėjosi Krekenavos regioninio parko panorama. Ekskursijos dalyviai išbandė Pojūčių taką. Eidami šiuo taku, mokiniai patyrė įvairiausių įspūdžių ir pojūčių: vėjo stiprumą sūpuoklėse, energiją medinėje lovoje, klausyklėje klausėsi gamtos garsų, išmėgino natūralų medžio masažą.

                      Mokomoji – pažintinė ekskursija paliko neišdildomą įspūdį ir vaikams, ir juos lydėjusiems tėveliams bei mokytojoms.

Mokytoja Rita Mickonytė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku