Skip to content

Projektas „Kartu su tėvais”

              Per visą adventinį laikotarpį 1a klasės mokiniai vykdė projektą „Kartu su tėvais”. Pirmoji užduotis buvo nupinti šeimos advento vainiką. Į darbą noriai įsitraukė visų vaikų šeimos – mokykla buvo papuošta originaliais darbais.

       Mokiniai buvo  pakviesti  atrasti laiko gerai istorijai –  žiemos ir šv. Kalėdų pasakojimui. Kasryt mamos vaikams skaitė prasmingus tekstus. Pirmokai panoro, kad visiems būtų smagu laukti Kalėdų, tad sumanė paprašyti tėvelių pagalbos –  bendromis jėgomis pagaminti  lesyklėlių, kad paukšteliams nebūtų baisi žiema. Mokyklos teritorijoje buvo iškabintos net aštuonios naujos lesyklos – į jas vaikai savo sparnuotiems draugams dabar kiekvieną dieną paberia duonos trupinių arba grūdų.

          Kokios gi šventės be vaišių? Jas pirmokėliai pasigamino savo rankomis: kartu su mamomis minkė ir kočiojo tešlą, spaudė įvairių formų kalėdinius sausainius, juos kepė ir puošė nuostabiausiais raštais. Bendras darbas suartino visą klasės bendruomenę.

                                         Mokytoja Birutė Rauktienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku