Skip to content

                                                     Mes – pirmi Klaipėdoje!

     Siekdama puoselėti vertybes – susitelkimą, bendruomeniškumą ir meilę Lietuvos laisvei – Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Lietuvos moksleivių sąjunga ir Lietuvos mokinių parlamentu inicijavo Lietuvos mokyklų bendruomenėms skirtą edukacinį konkursą – protų mūšį „Kartu mes Lietuva“.

   2016 m. kovo 10 d. Klaipėdos turizmo mokykloje vyko edukacinio konkurso – protų mūšio antrasis etapas, kuriame dalyvavo 13 komandų iš Klaipėdos bendrojo ugdymo mokyklų.  Konkurso dalyvius pasveikino švietimo ir mokslo viceministrė G. Krasauskienė. Mūsų mokyklai atstovavo Almantas Januškevičius, Birutė Ruškytė, Diana Sokolova, Vidas  Baužys (visi – 8a klasės mokiniai ), istorijos  mokytojas L. Rameika ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui, lietuvių kalbos mokytoja N. Žukienė.

     Konkursą sudarė penki etapai po 10 klausimų. Mūsų mokyklos komanda surinko daugiausiai taškų, tad balandžio mėnesį važiuos į Vilnių, kur susirungs su stipriausiais trečiojo etapo dalyviais.

 

Direktoriaus pavaduotoja Nijolė Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku