Skip to content

Vaikų adoracija

     Gruodžio 3-iosios vakarą Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje vyko vaikų ir jaunimo adoracija. Jai vadovavo kun. Vilius Viktoravičius, parapijinių mokyklų tikybos mokytojos bei ,,Zuikių“ choro atstovai. Visi dalyvavusieji galėjo pamiršti rūpesčius, nurimti, stabtelti ir įsiklausyti į savo širdeles. Vakaro tema – Dievas-Šviesa. Adoracija buvo pradėta giesme, klausėmės ištraukos iš Šventojo Rašto, kunigo pamąstymų, garbinome Švenčiausiąjį Sakramentą. Ant išdalintų lapelių vaikai galėjo užrašyti savo maldavimus Dievui.

     Kiekvieno atėjimas į šį vakarą buvo lyg dovana. Dovana, kurią adventiniu laikotarpiu suteikia Viešpats. Tai laikas, per kurį gali pabūti ir pasikalbėti su Dievu, kai vaikai gali augti tikėjime, kai gali brandinti savo širdį, protą, tai laikas, kurį  galima paskirti savo Draugui – Viešpačiui.

      Džiugu, kad mūsų mokyklos mokiniai taip pat buvo pakviesti į susitikimą su Jėzumi. Dėkojame 2 klasės mokinei Ugnei Lauškinaitei ir jos mamai, 6 klasės mokiniams Aušrinei Lukauskaitei ir Aurimui Šapalui, kurie, neišsigandę lauke siaučiančio žvarbaus vėjo, atėjo į adoraciją.

      Kita adoracija vyks 2016 metais, kovo 3 dieną.

                                                    Tikybos mokytoja Aurelija Žitkuvienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku