Skip to content

Sėkmė respublikiniame konkurse

Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena kasmet primena rusų carinės valdžios represijas, kuriomis buvo varžomi kiekvienos tautos brandumą liudijantys ženklai – kalba, knygų leidyba, spauda, laisvas žodis. Šiai dienai paminėti ir buvo skirtas respublikinis mokinių meninio skaitymo ir dainuojamosios poezijos konkursas „Lietuviško žodžio šviesoje“. Konkursas vyko Klaipėdos dramos teatre. Renginyje dalyvavo skaitovai ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš Palangos, Kretingos, Nidos. Mūsų progimnazijos 7a klasės mokinė Solveiga Šiberkštytė tapo šio konkurso laureate. Mokinei įteiktas dalyvio diplomas, padėka bei kvietimas visai šeimai dalyvauti edukacinėje programoje „Baubas repetuoja“.

Po konkurso visiems dalyviams bei mokytojams vyko teorinis – praktinis užsiėmimas „Judesys ir Žodis“, kurį vedė Klaipėdos pantomimos teatro „A“ režisierius Aleksas Mažonas.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Nijolė Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku