Skip to content

Mokinių tarybos išvyka į „VIBELIFT 2023“

Balandžio 5 dieną Klaipėdos „Saulėtekio“ progimnazijos mokinių tarybos atstovai keliavo į Socialinių mokslų kolegijos surengtą jaunimo festivalį „Vibelift 2023“. „Žalgirio“ arenoje vykęs pozityvios energijos festivalis nepaliko abejingų nei mokinių, nei mokytojų. Festivalio organizatoriai, pranešėjai, muzikos atlikėjai ir renginio partneriai mokinius kvietė išjudinti kūną, mintis. Dalyviai buvo raginami suvokti, koks svarbus yra kūnas, kokios jo galimybės.

          Vienas iš renginyje dalyvavusių pranešėjų – garsus dainų atlikėjas Vidas Bareikis. Jis pasirinko neįprastą būdą skaityti pranešimą – tai padarė bėgdamas ant bėgimo takelio. Festivalyje dalyvavo ir kitos Lietuvos žvaigždės: Indrė Stonkuvienė, Tomas Narkevičius (Free Finga), Gabrielius Vagelis, Alanas Dzeranovas, Gabija Skučatė, Simas Buziliauskas ir kt. Labiausiai mokiniams patiko dj nevykele ir treperis OG Version.

       Kol mokiniai smagiai leido laiką didžiojoje salėje, mokytojai dalyvavo konferencijoje „Pėsčiomis per kūrybiškumą: kur slypi mokytojo sėkmė?”. Mokytojų laukė didžiulis susipažinimo ratas ir smagios užduotys grupėse bei darbas poromis. Užsiėmimo vadėjai – „Whatansu“ įkūrėjai Jurga ir Mindaugas Vidugiriai.

        Tiek mokiniai, tiek mokytojai iš konferencijos išėjo pakylėti, džiugiai nusiteikę. Grįžtant namo, autobuse skambėjo garsus vaikų juokas, buvo žaidžiami žaidimai. Kartu važiavę SMK aukštosios mokyklos studentai klausė, iš kur mokiniai turi tiek energijos ir jėgų.

         Visą renginį galite peržiūrėti čia, gal netyčia pamatysite ir savo draugus bei pažįstamus: https://www.youtube.com/watch?v=uyQ9URGlyFs

Mokinių tarybos koordinatorė Agnė Čepulytė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku