Skip to content

PROJEKTŲ MUGĖ 2023

Vasario 14 d. Klaipėdos ,,Saulėtekio” progimnazijos mokytoja R. Klimienė ir logopedė I. Šveikauskė dalyvavo Klaipėdos ,,Gedminų“ progimnazijoje vykusioje VIII nacionalineje švietimo įstaigų projektų parodoje – mini mokymuose „Projektų mugė“, kurios tikslas – sudaryti galimybes keistis gerąja projektinės veiklos patirtimi ir pristatyti projektų teikiamą naudą bendruomenei, atskleisti ir paviešinti įvairių fondų lėšomis finansuojamų projektų vadovų ir dalyvių indėlį į švietimo kokybės gerinimą.

Mugėje buvo pristatomi mokyklos, miesto/regiono, nacionaliniai bei tarptautiniai projektai. Mūsų mokykla projektų mugėje pristatė progimnazijoje vykdomus tarptautinius projektus ,,Steam‘‘ ir ,,eTwinning‘‘. Mokytojoms talkino 6a klasės mokinės R. Valkiūnaitė ir P. Kuskytė.

Pedagogės Indrė Šveikauskė ir Ramunė Klimienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku