Skip to content

Edukacinė išvyka į Vilnių

        Kelionės, įspūdžiai, edukacijos – patyriminio ugdymo dalis. Tyrinėdami aplinką, mokiniai geriau įsimena, daugiau sužino – taip plečiamas ir vaikų akiratis.

         Lapkričio 11 dieną 5a ir 5b klasių mokiniai vyko į pažintinę ekskursiją Vilniuje. Penktokai aplankė Nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką, Lietuvos Respublikos Seimo rūmus, katedros požemius bei televizijos bokštą. Visi lankyti objektai turi savo istoriją, susieti su tam tikru laikmečiu, tad mokiniai pagilino savo žinias iš istorijos, geografijos, prasiplėtė ir kultūrinis pažinimo laukas. Įgytas žinias penktokai galės pritaikyti įvairių disciplinų pamokose. Tikimės, kad prisiminimai paskatins dar ne kartą grįžti į Vilnių, nes tai vienas iš gražiausių miestų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

          Kelionę organizavo ir ekskursijoje lydėjo mokytojos Virginija Gargasienė, Raimonda Kubilienė ir Ramunė Klimienė.

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku