Skip to content

Teatriniai užsiėmimai mokykloje

Rugpjūčio 1-5 dienomis „Saulėtekio“ progimnazijos mokiniams vyko nemokami vasaros teatriniai užsiėmimai. Dalyviai smagiai leido laiką ne tik  aktų salėje, bet ir mokyklos kiemelyje. Čia aidėjo juokas, girdėjosi nuoširdūs draugų raginimai aktyviau įsijungti į teatrinius žaidimus. Teatro mokytojas Arvydas Butkus išradingai ir kūrybiškai supažindino stovyklos dalyvius su aktorinio meistriškumo paslaptimis.

14 vaikų pareiškė norą praleisti mokykloje penkis teatrinius rytus. Mokiniai dalyvavo įvairiose improvizacijose, linksmuose žaidimuose, kūrė trumpus, bet įsimintinus vaidinimus. Ne vienam vaidmuo pareikalavo nemažai pastangų, valios, artistinės drąsos, susiklausymo įgūdžių. Buvo mokomasi naujai pažinti ne tik savo draugus, bet ir patį save. Užsiėmimų pradžioje vaikams buvo sunku atsipalaiduoti, kontroliuoti save, teatrinės stovyklos pabaigoje daugelis jautėsi drąsiau. Dalyviai net patys stebėjosi savo kūrybine išmone ir drąsa.

Džiugu, kad teatriniai užsiėmimai daugumai vaikų tapo tikra vasaros žaidimų aikštele.

 

 

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku