Skip to content

Sėkmė ,,Pavasario ture 2022“

Klaipėdos „Saulėtekio“ progimnazijos sporto salėje vyko asmeninės turizmo technikos varžybos „Pavasario turas 2022“, kurias organizavo mokytoja Vaidilutė Liačienė ir Dalia Puidokaitė (Moksleivių saviraiškos centras).

Varžybose startavo 46 mokiniai, vien iš mūsų progimnazijos – 24 dalyviai. Mokiniai rungėsi dviejose amžiaus grupėse (1-oji grupė – pradinukai, gimę 2011 m. ir jaunesni, 2-oji grupė – vaikai, gimę 2010–2009 m.).

Buvo sudaryta trasa iš pėsčiųjų ir kalnų turizmui būdingų kliūčių ir elementų. Kliūtys -pakilimas, šlaito traversas ir nusileidimas, užpelkėjusio ruožo bei sienelės įveikimas, nusileidimas sportiniu būdu, speleologo kliūtis ir kt.

Džiugu, kad mūsų sportininkus lydėjo sėkmė. 1-4 klasių amžiaus grupėje I vietą iškovojo Darija Šiaulytė (3c kl.), II vietą – Austėja Ivanovaitė (3c kl.), III vietą – Eglė Simanauskaitė (3c kl.). Berniukų tarpe III vietą laimėjo Aronas Vilkas (3c kl.).

5-6 klasių amžiaus grupėje II vietą iškovojo Solveiga Šiberkštytė, III vietą – Rugilė Vaškytė, IV vietą – Estrėja Ribakovaitė.

Varžybose dalyvavo ir mokiniai iš Ukrainos – seserys Valerija ir Veronika Polischuk bei Artem Azarov.

Mokytoja Vaidilutė Liačienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku