Skip to content

Meninio skaitymo šventės Vilniuje ir Klaipėdoje

Valstybės pažinimo centre, Vilniuje, gegužės 6 d. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus ir Klaipėdos Rotary klubo „Maris“ iniciatyva Klaipėdos miesto mokiniams buvo organizuotas literatūros kūrinių meninio skaitymo konkursas–šventė (Jaunimo pilietinio ir tautinio ugdymo projektas). Renginyje dalyvavo ir mūsų progimnazijos 6a klasės mokinė Solveiga Šiberkštytė. Mokinė skaitė ištrauką iš Rūtos Šepetys romano ,,Tarp pilkų debesų“. Visiems šventės dalyviams buvo įteikti padėkos raštai ir dovanų kortelės į „Pegaso“ knygyną, sudaryta galimybė apžiūrėti prezidentūros sodą, pasigrožėti sostinės senamiesčiu.

Solveiga dalyvavo ir respublikiniame moksleivių meninio skaitymo konkurse „Lietuviško žodžio šviesoje“, kuris vyko Klaipėdos dramos teatro Kamerinėje salėje. Projekto vadovė – aktorė Virginija Kochanskytė. Skaitovams organizuota ekskursija po Klaipėdos dramos teatrą, įteiktos padėkos.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Nijolė Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku