Skip to content

Respublikinis konkursas „Lietuva – jūrinė valstybė“

     2021 m. gruodžio ir 2022 m. sausio mėnesiais Klaipėdos jūrų kadetų mokykla kartu su Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriumi respublikos bendrojo ugdymo mokyklų 5‒8 klasių mokiniams organizavo virtualų konkursą ,,Lietuva – jūrinė valstybė“, skirtą Lietuvos laivyno 100 metų jubiliejui. Dalyviai, piešdami piešinį ar plakatą, turėjo sukurti temų „Lietuva – jūrinė valstybė“ arba „Lietuvos laivynui ‒ 100 metų“ interpretacijas.

        Šiame konkurse dalyvavo ir mūsų progimnazijos mokiniai. Jiems patiko pasiūlyta tematika, gal todėl visų dalyvių darbai tokie spalvingi ir originalūs. Dailės mokytojos Agnės Čepulytės vadovaujami, mokiniai naudojo įvairias tapybos, grafikos bei mišrias technikas. Buvo ir tokių mokinių, kurie kūrė skaitmeniniu būdu, naudodami telefonus ar kompiuterius.

       Norime pasidžiaugti 7a klasės mokinio Oskaro Šleiniaus sėkme – jo piešinys „Lietuva ‒ jūrinė valstybė“ įvertintas III vieta! Išsamesnę informaciją apie konkursą galite peržiūrėti čia: konkursas

                                                                                   Dailės mokytoja Agnė Čepulytė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku