Skip to content

Mokykliniai lietuvių kalbos ir literatūros konkursai

       Mokykloje vyko nemažai lietuvių kalbos ir literatūros konkursų. 5-8 klasių mokiniai aktyviai dalyvavo jau tradicija tapusiame dailaus rašto konkurse ,,Žąsies plunksna“, kuris buvo skirtas Klaipėdos 770 metų sukakčiai paminėti. Rašymas yra menas, tai tarsi subtilūs nėriniai ant balto lapo. Džiugu, kad progimnazijoje yra nemažai gražiai rašančių mokinių.

2022 metų konkurso „Žąsies plunksna“ nugalėtojai:

5a kl. Mantas Laukys,

5b kl. Giedrius Igoninas,

6a kl. Ema Norkutė,

6b kl. Samanta Kundrotaitė,

7a kl. Ema Šereikaitė,

7b kl. Rusnė Martinkutė,

8a kl. Milda Kaluzevičiūtė.

Sveikiname nugalėtojus ir linkime sėkmės kitame etape! Mokyklai atstovaus Giedrius Igoninas, Ema Norkutė, Ema Šereikaitė ir Milda Kaluzevičiūtė.

Šalies meninio skaitymo konkurse mokyklai atstovaus 6a klasės mokinė Solveiga Šiberkštytė. Komisija vertins įrašą – Solveiga skaitė ištrauką iš R. Šepetys romano „Tarp pilkų debesų“.

Pasaulio vaikų haiku konkurso  „Miestai“  mokykliniame etape laureate tapo 6a klasės mokinė Lilija Norgėlaitė, sukūrusi haiku ir piešinį  apie Klaipėdą. Tai puiki dovana miestui, kuris šiemet švenčia gražią sukaktį. Lilijos darbas nusiųstas į Lietuvos mokinių neformalųjį centrą, konkurso organizatoriai jį persiųs JAL fondui.

Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja N. Žukienė

From → Uncategorized

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku